Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.cutiacumaselute.ro implică acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor

COMERCIANTUL ONLINE

Serviciul www.cutiacumaselute.ro este un serviciu de comerț electronic / comerț online / comerț prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon. www.cutiacumaselute.ro este administrat de MICROCOSMIC DESIGN SRL, cu sediul social în Constanta, Str. Spătarul Nicolae Milescu, Nr.36c, Constanța, Nr. O.R.C. Constanta J13/45/2011, Cod Fiscal: C.U.I 27898982, e-mail: contact@microcosmic.ro

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice alte modificări ale site-ului www.cutiacumaselute.ro (și toate sub-brandurile acestuia existente în momentul încheierii acestui acord precum și cele viitoare). fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ ȘI DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.cutiacumaselute.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea MICROCOSMIC DESIGN SRL sau a furnizorilor săi și este protejat conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.cutiacumaselute.ro (și toate sub-brandurile acestuia existente în momentul încheierii acestui acord precum și cele viitoare)., sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de email contact@microcosmic.ro.

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a putea cumpăra de pe www.cutiacumaselute.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.  În situația în care consideram că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Site-ul www.cutiacumaselute.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.cutiacumaselute.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, este necesar să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare a www.cutiacumaselute.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.

www.cutiacumaselute.ro își rezerva dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreție.

Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le recitiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.cutiacumaselute.ro. Dacă folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dvs. de utilizator.

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a te putea înscrie sau a putea comanda produse de pe website-ul www.cutiacumaselute.ro. De asemenea, este important de știut că pe acest website preturile includ TVA.

Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest Site (denumita in continuare Cumpărător) confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugam să nu mai utilizați acest site. cutiacumaselute.ro este un site proiectat de MICROCOSMIC DESIGN SRL. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine MICROCOSMIC DESIGN SRL și își rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și condițiile. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând folosind legătura „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

DATELE PERSONALE / POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prin înregistrarea ca utilizator al www.cutiacumaselute.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nașterii, dar si alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.cutiacumaselute.ro și prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a vă abona la newsletter sau alertele www.cutiacumaselute.ro va trebui să ne comunicați o adresă de email validă, precum și alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care operează www.cutiacumaselute.ro, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care v-ați exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către terți.

Informațiile despre dvs. pot fi folosite de MICROCOSMIC DESIGN SRL doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul cutiacumaselute.ro: procesarea comenzilor sau cererilor, ofertarea de produse, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră, contactarea, inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, în legătură cu oferte de produse și servicii ale cutiacumaselute.ro sau în legătură cu produse și servicii care credem că ar putea fi de interes ca în cazul unor promoții, oferte speciale.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, MICROCOSMIC DESIGN SRL, proprietarul acestui website, va administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre Dvs. Va informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea acestora.

FURNIZAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Furnizarea serviciilor sau produselor de pe cutiacumaselute.ro va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați sa ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați contul dumneavoastră. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. MICROCOSMIC DESIGN SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către MICROCOSMIC DESIGN SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.  Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. MICROCOSMIC DESIGN SRL se angajează în fata clienților săi sa nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și MICROCOSMIC DESIGN SRL.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. MICROCOSMIC DESIGN SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa contact@microcosmic.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; sa înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

MICROCOSMIC DESIGN SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere de la MICROCOSMIC DESIGN SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • dreptul de a cere de la MICROCOSMIC DESIGN SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere MICROCOSMIC DESIGN SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.cutiacumaselute.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.cutiacumaselute.ro, va fi considerată o tentativa de fraudare a site-ului www.cutiacumaselute.ro și va pune în mișcare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

PREZENTAREA SERVICIILOR ȘI DESCRIEREA PRODUSELOR

MICROCOSMIC DESIGN SRL își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.cutiacumaselute.ro, fără o înștiințare prealabilă. Descrierile produselor  prezente pe site-ul www.cutiacumaselute.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.cutiacumaselute.ro au caracter informativ și pot exista diferențe intre acestea și produs.

MICROCOSMIC DESIGN SRL nu își asuma responsabilitatea si nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000.

cutiacumaselute.ro folosește descrieri sugestive pentru produsele sale și garantează acuratețea informațiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ.

PROCEDURA DE CUMPĂRARE

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.cutiacumaselute.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

 • identificarea și alegerea produselor
 • înregistrarea dvs. ca utilizator al www.cutiacumaselute.ro sau cumpărarea fără înregistrare
 • efectuarea plații produselor prin ordin de plata, ramburs sau online

Plata se efectuează prin transfer bancar/ordin de plată iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, și, dacă este cazul, prețul livrării.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.cutiacumaselute.ro sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.

METODE DE PLATĂ

Pentru efectuarea plații produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, ramburs cash la livrare. plata cu cardul. Dacă ați ales ca metoda de plata transferul bancar/ ordin de plata, veți primi prin email informațiile de plată, sub forma unei facturi. Dacă ați ales să plătiți numerar/cash, după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând sa efectuați plata produsului către curier.

PREȚURILE

Cu excepția cazurilor in care este prevăzut altfel, preturile produselor afișate pe www.cutiacumaselute.ro reprezintă preturile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată, valabila în România). Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioadă. La prețurile afișate se adaugă taxele de livrare care diferă în funcție de orașul sau țara de destinație.

Prețul final este cel care a fost confirmat odată în pagina de Finalizare Comandă, preț care apare în confirmarea de comandă. În cazul în care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunța la achiziționarea produsului, cutiacumaselute.ro are dreptul de a anula comanda respectivă, restituind în totalitate suma plătită în avans atunci când este cazul. cutiacumaselute.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile din site.

COMENZI ȘI LIVRĂRI

cutiacumaselute.ro livrează pentru dumneavoastră, atât pe teritoriul României cât și pe plan internațional.

Livrările se fac prin curier rapid, de luni pana sâmbătă, în aria de livrare a firmei de curierat. Livrarea se face în 24 de ore. Pentru localitățile care nu sunt acoperite de firma de curierat, livrarea se face prin posta. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens.

POLITICA DE RETUR

Conform legislației romane în vigoare, clienții www.cutiacumaselute.ro au dreptul de a returna produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a contractului de vânzare – cumpărare încheiat la distanta, fără invocarea niciunui motiv.

Procedura de denunțare și retur:

Se vor returna doar produsele care NU au fost desigilate și care păstrează ambalajul ORIGINAL ȘI NEDETERIORAT. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa MICROCOSMIC DESIGN SRL, Mun. Constanta, Str. Spătarul Nicolae Milescu, Nr.36c, jud. Constanta, Nr. O.R.C. Constanța F13/1239/2009,Cod Fiscal: C.U.I 26003299, prin orice curier rapid doriți, însă NU prin Posta Româna (întrucât aceasta nu livrează la sediu).

Transportul coletului de retur va fi plătit de dvs. în momentul expedierii, în caz contrar fiind refuzat la primire.

În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoana care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.

Coletul trebuie trimis la sediul cutiacumaselute.ro în maxim 10 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii.

Suma plătita va fi rambursată integral, mai puțin costul transportului care rămâne în sarcina clientului, în 30 de zile de la primirea integrala a coletului de retur și scrisorii de denunțare (dacă cele doua vin separat, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primita).

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe email sau la unul din numerele de telefon afișate pe www.cutiacumaselute.ro

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

www.cutiacumaselute.ro nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site. Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. MICROCOSMIC DESIGN SRL nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori în folosire apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar întreaga responsabilitate îi revine gazdei. MICROCOSMIC DESIGN SRL  își rezerva dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabila a utilizatorilor. MICROCOSMIC DESIGN SRL  își rezerva dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. MICROCOSMIC DESIGN SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor și acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii își vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere relivrarea produselor comandate în condițiile optime.

RECENZII, COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE TIPURI DE CONȚINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:

 • nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;
 • nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranța pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de „spam”.

În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. www.cutiacumaselute.ro își rezerva dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.cutiacumaselute.ro, transmiteți (în afara cazurilor în care MICROCOSMIC DESIGN SRL indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. MICROCOSMIC DESIGN SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.cutiacumaselute.ro, cedați dreptul MICROCOSMIC DESIGN SRL de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.cutiacumaselute.ro

www.cutiacumaselute.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. www.cutiacumaselute.ro nu este responsabil și nu își asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe parți pe site. www.cutiacumaselute.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

FORȚĂ MAJORĂ

www.cutiacumaselute.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.cutiacumaselute.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depind de voința www.cutiacumaselute.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.cutiacumaselute.ro, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.cutiacumaselute.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

PUBLICITATEA

www.cutiacumaselute.ro poate afișa în paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea www.cutiacumaselute.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de Confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

RECLAMAȚII PRIVIND ÎNCĂLCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA PROPRIETĂȚII INTELECTUALE

www.cutiacumaselute.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail: contact@microcosmic.ro sau să ne contactați la numerele de telefon afișate pe pagina Contact.

LIMITĂRI PRIVIND UTILIZAREA ANUMITOR TEHNICI DE COMUNICAȚIE LA DISTANȚĂ

Următoarele tehnici de comunicație la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

 • sistem automatizat de apel fără intervenție umana (automat de apel);
 • telecopiator (fax)
 • adresa de posta electronică (e-mail)

Utilizarea altor tehnici de comunicație individuală la distantă în afara celor prevăzute mai sus nu este permisă dacă exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzând tehnicile de comunicație la distanta

 • imprimat neadresat;
 • imprimat adresat;
 • scrisoare tipizata;
 • publicitate tipărită cu bon de comanda;
 • catalog;
 • telefon cu intervenție umana;
 • telefon fără intervenție umana (automat de apel, audio text);
 • radio;
 • videofon (telefon cu imagine);
 • video text (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
 • posta electronica (e-mail);
 • telecopiator (fax);
 • televiziune (teleshopping).

LITIGII

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștința asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și MICROCOSMIC DESIGN SRL. În cazul unor eventuale conflicte între MICROCOSMIC DESIGN SRL și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competenta în conformitate cu legile romane în vigoare.

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PRIVIND COMERȚUL ONLINE

Contractele încheiate prin mijloace electronice produc față de părți toate efectele pe care legea le recunoaște contractelor. Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie, dacă părțile nu au convenit altfel, momentul primirii de către consumator a mesajului de confirmare din partea furnizorului, referitor la comanda plasată. Furnizorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Societatea furnizoare se obligă să facă toate demersurile în vederea comunicării de informații corecte, complete și actualizate referitor la produsele comercializate.

Societatea furnizoare nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari inerenți în condițiile operării în mediu virtual.

Societatea furnizoare își declină răspunderea pentru omisiunile sau inadvertențele care pot interveni în redactarea sau prezentarea informațiilor de pe site, inclusiv cele care provin din actualizarea stocurilor, operațiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza în timp real.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Destinatarul comerciant acționează pe riscul propriu, dacă a știut sau ar fi trebuit să știe, în concordanță cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, că informația conținuta într-un mesaj electronic a fost alterată în timpul transmiterii sau prelucrării sale.

Preturile afișate la produsele prezentate spre vânzare sunt valabile timp de 24 de ore de la momentul afișării lor pe site. Pentru a fi aplicabil, prețul produsului trebuie să fie real. Astfel, societatea furnizoare atenționează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale site-ului, întârzieri de operare sau erori, prețul afișat pe site poate să nu fie cel real, respectiv actualizat . În aceste cazuri, societatea furnizoare își asumă obligația de a informa direct clientul cu privire la prețul corect.

Societatea furnizoare își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Niciuna dintre părțile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parțială) sau executarea cu întârziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră. Părțile își vor aduce la cunoștință de îndată cazul de forță majoră și vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nicio pierdere în situația în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene și condiții ale contractului și ale celorlalte instrucțiuni menționate pe site. Societatea furnizoare nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către societate a oricăreia din obligațiile sale conform contractului și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor și serviciilor după livrare și, în special, pentru pierderea produselor.

 DIVERSE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Termenii și Condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asuma în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.cutiacumaselute.ro.